Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag25.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Skvallerbyrå gör annonsörsfinansierade nyhetsprogram

Publicerad: 8 November 2010, 09:01
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:33

Hotgossip hoppas att AFP-boomen inom traditionell tv smittar av sig på webb-tv.


Bild-och nöjesbyrån Hotgossip har under det senaste året arbetat med webb-tv under egen produktionsavdelning.

Under hösten visades "Toppbloggarna" som Hotgossip gjorde tillsammans med Mondoblogg på Aftonbladet. Nu satsar Hotgossip på fler produktioner.

Hotgossips nya satsning är ett nöjesnyhetsprogram som kommer sändas på krogsajten finest.se. Det kommer också gå ut till mobiler och delar av programmen kommer finnas på andra portaler. Programmet sänds veckovis.

- Att vi gör just nöjesnyhetsprogrammet på Finest beror helt enkelt på att deras sajt är klockren för programmet, de har rätt målgrupp, rätt profil och sajten har vuxit sig väldigt stor under senaste året, säger Poppe Line på Hotgossip.

Det nya nöjesnyhetsprogrammet är en AFP-produktion och Poppe Linge säger att de fått flera förfrågningar från företag men att inga kontrakt är skrivna.

- När det gäller denna produktion är det främst livsstilsrelaterade företag som har varit intresserade och sedan har vi andra produktioner där vi har andra typer av förfrågningar, säger Poppe Linge

Han ser nya möjligheter i och med AFP-produktionerna. Han menar att eftersom den typen av produktioner ökat på tv kommer det antagligen också öka på webb-tv.

Vad det skulle röra sig om för summor vill han inte uttala sig om.

Marie Larsson

dagensmedia.redaktion@almamedia.fi

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.