måndag6 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Skandalbloggare får tv-serie hos Aftonbladet

Publicerad: 11 augusti 2010, 07:14
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:42

Marie Plosjö, Jackie Ferm och Kissie syns under hösten i Aftonbladet.ses realitysåpa ”Toppbloggarna”. Se trailern på Dagensmedia.se.

Ämnen i artikeln:

Aftonbladet.se

MN

Madeleine Nilsson

madeleine@dagensmedia.se


Det första av tio avsnitt sänds i morgon. Avsnitten är 5-7 minuter långa. I serien får vi följa de omtalade bloggarna Marie Plosjö, Jackie Ferm och Alexandra ”Kissie” Nilsson. Ett tv-team följer tjejerna dygnet runt under en resa till Gran Canaria. Resan präglas av det bloggkrig som uppstod mellan Kissie och Jackie Ferm under våren. Dessutom får tittarna följa tjejerna hemma i Stockholm.

Aftonbladet utlovar ”vilda äventyr, fester och intriger”.

– Det här är tre kvinnliga karaktärer som är starka på nätet och som har väldigt många fans. Den målgruppen är intressant för oss och dessutom är vi nyfikna på karaktärerna. Är de verkligen på riktigt?, säger Nicklas Hermansson, redaktionschef på Aftonbladet TV.

– Vi behövde bara se några korta segment ur materialet för att inse att det här kan bli ett av höstens mest omtalade program.

Omkring 100 000 tittar per avsnitt säger Nicklas Hermansson är ”helt okej”.

– Vi drar igång lite innan säsongen. Vi får så mycket förslag från produktionsbolag och producerar allt mer material själva så för att allt ska få plats måste vi köra igång lite tidigare.

”Toppbloggarna” produceras av Hot Gossip i samarbete med bloggportalen Mondoblog.se.

<object width='425' height='240'><param name='movie' value='http://www.aftonbladet.se/svn/tv/flash/satelliteUnified.swf?aid=http%3A%2F%2Fwww.aftonbladet.se%2Fwebbtv%2Fnoje%2Ftoppbloggarna%2Farticle7582300.ab%3Fservice%3Dtv&mid=http%3A%2F%2Fwww.aftonbladet.se%2Fwebbtv%2F%3Fservice%3Dtv%26menu%3Dtrue&cid=webbtv_noje'></param><param name='allowFullScreen' value='true'></param><param name='allowScriptAccess' value='always'></param><embed src='http://www.aftonbladet.se/svn/tv/flash/satelliteUnified.swf?aid=http%3A%2F%2Fwww.aftonbladet.se%2Fwebbtv%2Fnoje%2Ftoppbloggarna%2Farticle7582300.ab%3Fservice%3Dtv&mid=http%3A%2F%2Fwww.aftonbladet.se%2Fwebbtv%2F%3Fservice%3Dtv%26menu%3Dtrue&cid=webbtv_noje' type='application/x-shockwave-flash' allowscriptaccess='always' allowFullScreen='true' width='425' height='240'></embed></object>

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev