Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag16.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Sime utökar med ideella organisationer

Publicerad: 26 Oktober 2010, 04:44
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:34

Organisatörerna bakom Sime drar igång Sime Non-Profit Summit.


Ämnen i artikeln:

Sime

Tanken är att bygga en plattform där sociala entreprenörer och ideella organisationer kan lära av varandra och få kunskap om hur digitala kanaler, it och sociala medier kan användas för förbättra människors liv.

– Vi känner att det behövs ett forum dit ideella organisationer och sociala entreprenörer kan vända sig, säger Therese Engström, verksamhetschef och grundare till Sime Non-Profit tillsammans med Claudia Gonzalez och Sime.

Konferensen hålls parallellt med Sime 17-18 november. På programmet står bland annat utbildning kring hur man använder Facebook, Google och Microsofts kanaler för att engagera potentiella kontakter, hur Obamas valkampanj drevs i sociala medier, kampanjoptimering och ett seminarium om hur FN:s flyktingorgan fått över en miljon Twitter-anhängare.

– Målsättningen är att Sime Non-Profit ska bli ännu större de kommande åren.

Under Sime Non-Profit delas även ett pris ut som ska belöna en inspirerande och visionär marknadsföringsinsats. Priset sponsras av Microsoft Advertising som bidrar med utrymme i sina kanaler till ett värde av 100 000 kronor.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Sime

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.