Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag06.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Servicefinder upp 100 procent

Publicerad: 7 Maj 2012, 06:14
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:23

I augusti förra året blev Servicefinder uppköpt av Schibsted Tillväxtmedier. Omsättningen har sedan dess skjutit i höjden och nu ska företaget både nyanställa och flytta till större lokaler.


Ämnen i artikeln:

Schibsted Tillväxtmedier

Orsaken är förra årets stora omsättningsökning. Företagets bokslut visar att omsättningen ökade med 117 procent, från 12,8 till 27,8 miljoner kronor. Rörelseresultatet landade på 1 (-6,9) miljon kronor.

Detta är ett resultat som Vishal Nanda, marknadschef på Servicefinder, tror har flera orsaker.

– Det har gått bra av tre anledningar. Dels så har vi rekryterat duktiga människor. Dels så har vi fått en enorm hjälp av Schibsted i vår marknadsföring och dels så har vi ägnat oss mer åt produktutveckling, säger Vishal Nanda till dagensmedia.se.

Nu ska företaget både nyanställa sexton personer och göra vissa omstruktureringar på företaget. De letar dessutom ny it- och kundtjänstchef.

– Vi ska ta in nytt folk på it-, sälj- marknadsavdelningen. Och eftersom att vi förhoppningsvis blir ännu fler nästa år så hoppas vi kunna flytta in i nya lokaler till sommaren.

Trots att företaget har köpts upp av Schibsted så har Servicefinder inga planer på att ha kontor i anslutning till koncernen.

– Vi är rätt så många redan och kommer nog att växa. Dessutom har bolaget en viss kultur som vi vill bevara och då har vi tagit det strategiska beslutet att sitta själva.

Som en del i företagets utveckling och tillväxt inledde Servicefinder nyligen ett samarbete med Stampen och Mktmedia. Dagensmedia.se kan nu också avslöja att företaget sent i förra veckan även tecknade ett tvåårigt avtal med SBS Radio.

– Vi kommer att höras i alla deras nätverk, vår radiolåt ska spelas i princip varje dag under två år, så det är ett stort avtal vad gäller frekvens och räckvidd, säger Vishal Nanda.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Schibsted Tillväxtmedier

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.