Semmler leder Metros e-sportgala

2018-07-06 13:44  
Auguste "Semmler" Massonnat är en av de absolut största och mest folkkära kommentatorerna inom esportsvärlden

Auguste ”Semmler” Massonnat står som värd för "Sthlm international esport awards" som Metro Media House arrangerar i Globen.

Den 3 september är det dags för Sveriges första esportsgala, där team, spelare och profiler inom esport prisas för sina insatser för året som gått.

Värd blir Auguste "Semmler" Massonnat, en av de absolut största och mest folkkära kommentatorerna inom esportsvärlden och som idag jobbar med Overwatch League.

– Vi vill göra en esportgala för spelarna, teamen och fansen och det är fantastiskt roligt att vi nu kan presentera detta innehåll i en enda stor galafest. Vi kunde inte ha fått en bättre host än Semmler och han kommer ta Globen med storm säger Emelie Westermark, projektledare på Metro Media House marknadsavdelning, i ett pressmeddelande.

Både broadcast och event produceras av Dreamhack och galan visas live på Twitch.com samt i Metros kanaler den 3 september klockan 20.00.

Amanda Törner

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt