Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Digitalt presenteras av:

Semmler leder Metros e-sportgala

Auguste ”Semmler” Massonnat står som värd för "Sthlm international esport awards" som Metro Media House arrangerar i Globen.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se


Publicerad: 06 Juli 2018, 11:44
Uppdaterad: 06 Juli 2018, 11:44

Ämnen i artikeln:

e-sportMetro

Auguste "Semmler" Massonnat är en av de absolut största och mest folkkära kommentatorerna inom esportsvärlden

Den 3 september är det dags för Sveriges första esportsgala, där team, spelare och profiler inom esport prisas för sina insatser för året som gått.

Värd blir Auguste "Semmler" Massonnat, en av de absolut största och mest folkkära kommentatorerna inom esportsvärlden och som idag jobbar med Overwatch League.

– Vi vill göra en esportgala för spelarna, teamen och fansen och det är fantastiskt roligt att vi nu kan presentera detta innehåll i en enda stor galafest. Vi kunde inte ha fått en bättre host än Semmler och han kommer ta Globen med storm säger Emelie Westermark, projektledare på Metro Media House marknadsavdelning, i ett pressmeddelande.

Både broadcast och event produceras av Dreamhack och galan visas live på Twitch.com samt i Metros kanaler den 3 september klockan 20.00.

Ämnen i artikeln:

e-sportMetro

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.