Sellbranch norpar Twitterchef

2018-10-05 13:11  
Twitterchefen Faje Gani värvas av Sellbransch. Foto: Press

Faje Gani lämnar rollen som Nordenchef på Twitter för annonsbolaget Sellbranch.

Sellbransch värvar Faje Gani från Twitter, där han varit Nordenchef i drygt två år. Hans nya titel på annonsbolaget är europeisk försäljningsdirektör.

I den nya rollen kommer han att ha ett övergripande ansvar för Sellbranchs försäljning i Europa, skriver Breakit. Han kommer även att sköta tredjepartssamarbeten med kunder som Twitter, Oath och Bittorrent. Twitter ersätter Faje Gani genom en intern rekrytering.

Ny Nordenchef på sociala medier-plattformen blir  Kristoffer Ullenius.  Faje Gani som började på sitt nya jobb för några veckor sedan, har tidigare även varit vd och delägare på Nöjesguiden.

Sellbranch blev i början av 2018 uppköpta av det nederländska spel och annonsbolaget Orange Games, och har fått i uppdrag att sköta hela Orange Games annonsförsäljning. Faje Gani säger till Breakit att han räknar med att Sellbranch-delen av företaget kommer att omsätta runt en halv miljard under 2019. Förra året omsatte Sellbransch 73,4 miljoner kronor.

Janne Naess

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt