Gå direkt till textinnehållet
SökKontaktAnnonsera
Prenumerera

Digitalt presenteras av:

Sellbranch norpar Twitterchef

Twitterchefen Faje Gani värvas av Sellbransch. Foto: Press

Faje Gani lämnar rollen som Nordenchef på Twitter för annonsbolaget Sellbranch.


Publicerad 2018-10-05 11:11

Ämnen i artikeln:

Sellbranch

Dela artikeln:

Sellbransch värvar Faje Gani från Twitter, där han varit Nordenchef i drygt två år. Hans nya titel på annonsbolaget är europeisk försäljningsdirektör.

I den nya rollen kommer han att ha ett övergripande ansvar för Sellbranchs försäljning i Europa, skriver Breakit. Han kommer även att sköta tredjepartssamarbeten med kunder som Twitter, Oath och Bittorrent. Twitter ersätter Faje Gani genom en intern rekrytering.

Ny Nordenchef på sociala medier-plattformen blir  Kristoffer Ullenius.  Faje Gani som började på sitt nya jobb för några veckor sedan, har tidigare även varit vd och delägare på Nöjesguiden.

Sellbranch blev i början av 2018 uppköpta av det nederländska spel och annonsbolaget Orange Games, och har fått i uppdrag att sköta hela Orange Games annonsförsäljning. Faje Gani säger till Breakit att han räknar med att Sellbranch-delen av företaget kommer att omsätta runt en halv miljard under 2019. Förra året omsatte Sellbransch 73,4 miljoner kronor.

Janne Naess

Bildredaktör, fotograf och reporter

janne.naess@dagensmedia.se

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.