Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Sas väljer Bigmouth för sök

Publicerad: 14 maj 2009, 08:25
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:31

Bigmouth media har fått uppdraget som sökbyrå för flygbolaget Sas i hela världen. Sas blir en av de största kunderna på den Skandinaviska marknaden för byrån.


Från och med i går ligger uppdraget på att koordinera Sas PPC- och sökkampanjer på 20 marknader hos Bigmouth media. Sas mål är öka fokuseringen på PPC.

- Annonsering via sponsrat sök är ett utmärkt sätt att öka varumärkesmedvetenhet och intäkterna och blir allt viktigare för oss. Sök och PPC är viktigt för Sas, säger Morten Flamand, onlinemarknadschef på Sas.

Han vill inte precisera närmare hur Sas tidigare har jobbat med sök.

- Vi har tidigare jobbat med olika leverantörer på olika marknader, jag önskar att inte nämna några namn, säger Morten Flamand.

Arbetet kommer att ha Skandinavien i fokus.

- Sas kommer att bli en av vårs största kunder här i Skandinavien, säger Andreas Wahlman, Sverigechef på Bigmouth media.

Hans bild är att Sas fastnade för byråns internationella erfarenheter.

- Vi kan hantera alla deras marknader och språk och blir en leverantör på alla marknader. Vi har under upphandlingen satt Sas i fokus som en partner, inte bara som en kund.

Bigmouth media jobbar bland annat med Scanid Hotels, Apollo, Canon och Samsung.

Ola Eriksson

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.