Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Digitalt presenteras av:

Sandra Beijer till Elle

En av Sveriges största bloggare och influencers – Sandra Beijer – flyttar sin blogg till elle.se.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se


Publicerad: 10 Januari 2018, 10:25
Uppdaterad: 10 Januari 2018, 10:37

Ämnen i artikeln:

ElleSandra BeijerMetro Mode

"Jag tycker att Elles bloggstall ligger i framkant i Sverige med favoriter som Kakan, Elsa Billgren och Brita Zackari till exempel", säger Sandra Beijer.

Sandra Beijer har bloggat i 13 år på bloggen "Nio till fem" som är en av Sveriges största och mest populära bloggar. Tidigare har bloggen huserat på bland annat Metro Mode och Rodeo, men idag 10 januari flyttar den till elle.se.

Lisa Arnell, digitalt ansvarig på Elle, kallar Sandra Beijer för en "drömrekrytering".

– Hon är en av de mest erfarna bloggprofilerna och ett föredöme och en inspirationskälla för både andra bloggare och många skribenter. Sandra är unik och sätter ord på känslor som få andra kan och lyckas med, hon är en modern Edith Södergran för alla millennials. Vi är både glada och stolta över att våra båda världar ska få mötas, säger Lisa Arnell i ett pressmeddelande.

Sandra Beijer är dessutom författare och har skrivit böckerna "Det handlar om dig" och "Allt som blir kvar".

– Jag tycker att Elles bloggstall ligger i framkant i Sverige med favoriter som Kakan, Elsa Billgren och Brita Zackari till exempel. Elle har värderingar och en målgrupp som passar min och jag ser mycket fram emot att börja 2018 på elle.se. Jag kommer att fortsätta i samma stil som vanligt med en mix av kläder, fest, feminism, böcker och allt det jag tycker om. Samt många roliga och spännande samarbeten som jag redan har i görningen med Elle.

Ämnen i artikeln:

ElleSandra BeijerMetro Mode

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.