Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Säljchefen lämnar Realtid efter konflikt

Publicerad: 21 Mars 2011, 13:03
Uppdaterad: 24 Mars 2016, 10:16

Affärssajten realtid.se befinner sig i företagsrekonstruktion och säger nu upp sin försäljningschef. Samtidigt lämnar en av investerarna sin plats i styrelsen.


Ämnen i artikeln:

Jonas Wiwen-NilssonRealtid

Magnus Lovang kom till realtid.se från tjänsten som annonschef på Nerikes Allehanda. Han tillträdde den 1 september förra året och sa då till dagensmedia.se:

– Realtid.se har fått in en hel del finansiering och ska satsa framåt. De har överlevt kraschen och det känns som rätt tillfälle att hoppa på tåget.

Nu tvingas han alltså att lämna realtid.se.

– Det stämmer att han har sagts upp men jag vill inte kommentera den saken ytterligare, säger realtid.ses vd, Jonas Wiwen-Nilsson.

Magnus Lovang själv uppger dock för Dagens Media att han lämnar realtid.se på eget bevåg, på grund av att sajten inte betalat leverantörer och anställda.

Samtidigt lämnar också riskkapitalbolaget, Första Entreprenörsfonden, sin plats i styrelsen. De investerade i realtid.se 2009 och Peter Werme, partner i Första Entreprenörsfonden, hade då förhoppningen att realtid.se skulle nå break even inom ett år.

Dagensmedia.se har utan framgång sökt Peter Werme

Henrik Widell

Ämnen i artikeln:

Jonas Wiwen-NilssonRealtid

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.