Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag08.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Säljare drar IBG:s systerbolag inför rätta

Publicerad: 8 november 2011, 05:46
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:51

Skandalomsusade IBG:s systerbolag, där även IBG:s vd Nicklas Thorstensson sitter med i styrelsen, stäms av en tidigare arbetstagare.


Dagensmedia.se har tidigare rapporterat om mediebyrån IBG Sweden– som både olovligen har lånat sin logga från Carat och ogrundat kallat Metro för sin mediapartner. Något som de riskerar att dras inför rätt för.

Nu kan dagensmedia.se avslöja att företagets vd, Nicklas Thorstensson, även varit involverad i en tvist som redan gått till Stockholms Tingsrätt.

Nicklas Thorstensson är vd för Scandinavian Internet Group Holding och sitter med i styrelsen för dotterbolagen Scandinavian Internet Group AB och SIG International AB. ÄvenIBG är ett dotterbolag till företaget.

I oktober i år inkom en stämningsansökan till Stockholms Tingsrätt mot Scandinavian Internet Group AB.

Stämningsansökan gäller en lönefordran och skadestånd. Enligt anmälaren varken erhållit fast lön provisionsbaserad lön eller semesterersättning för sin tid på bolaget.

Scandinavian Internet Group AB omsatte nästan 6,5 miljoner kronor och hade en vinst på 151 000 kronor under föregående år.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.