Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag09.04.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Så presenterar Apple nya iPhone-modellerna

Publicerad: 13 September 2017, 07:19
Uppdaterad: 13 September 2017, 12:47

Här är Apples nya reklamfilmer.


Ämnen i artikeln:

AppleIphone

Igår kväll svensk tid presenterade Apple sina nya Iphone-modeller – Iphone 8, Iphone 8 plus och Iphone X – under Apples klassiska september-event. I års hölls det för första gången på Steve Jobs Theatre i Apple Park.

Spekulationerna kring nya iPhone X har varit många, och en av de största nyheterna visade sig vara den nya funktionen "Face ID": istället för att identifiera sig genom fingeravtryck för att till exempel låsa upp telefonen, kan den nu känna igen ditt ansikte.

Den nya kameran ska också kunna användas för andra nya funktioner, bland annat funktionen "Animoji" som kan göra egna emojis med hjälp av användarens ansiktsuttryck. Skärmen har dessutom blivit mycket större.

Apple presenterade även uppdateringar i Apple Watch.

Svensk musik i presentationen

När de nya Iphonemodellerna presenterades så var det till svenska toner. Universal Music Publishing hade fått in två av sina artister i presentationsfilmerna.

Låten ”Area” av artisten Magnus The Magnus fick visa upp Iphone 8, och ”Keep on loving” med Seinabo Sey ackompanjera presentationen av Iphone X.

– Det var skitkul att vi fick med två låtar på Apple-eventet. I går var en rolig kväll, säger André Brink på Universal Music Publishing till Dagens Media.

Hur lyckades ni med det?

– Enträget pitcharbete gentemot Apple och deras reklambyrå Media Arts Lab.

Hur länge har ni fått ligga på?

– Det är nog resultatet av en lång relation från min kollega Jonas Holsts sida. Men nu på slutet, i några veckor. De gör allting väldigt tajt inpå.

Se några av Appels nya reklamfilmer här.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

AppleIphone

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.