Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Så blir nya Fotbollskanalen

Publicerad: 2 juni 2015, 07:01
Uppdaterad: 6 december 2015, 11:59

Fotbollskanalen ska göra det lättare för användarna att följa sina favoritlag med mobilen.


Ämnen i artikeln:

FotbollskanalenTV4

I dag presenterar Fotbollskanalen den nya sajten, som har tagits fram tillsammans med Screen Interaction. Nu kommer mobilen att vara i fokus och sajten ska även bli responsiv.

En annan av Fotbollskanalens nyheter är att användarna kommer att kunna välja att följa de lag och spelare de är intresserade av och därigenom få en skräddarsydd upplevelse.

– Vi har involverat våra användare under hela utvecklingsprocessen och ska fortsätta med det framåt. Genom våra många djupintervjuer med användare har det visats väldigt tydligt att många önskar sig kunna uppleva fotboll på sitt eget sätt, säger Tobias Rosvall, onlinechef på TV4 Sport och ansvarig för Fotbollskanalen, i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Därför tog vi fram konceptet med möjligheten att följa lag och spelare. Framöver kommer vi ge ytterligare möjligheter att följa exempelvis teman eller ligor.

En annan av Fotbollskanalens förbättringar är att det ska bli lättare att logga in med sitt TV4 Play-konto för att se livestreamade matcher.

–  Fotbollskanalen är en viktig del i TV4:s och TV4 Sports arbete med att leverera innehåll av världsklass över alla plattformar. Att vi nu tar nästa steg och har gjort det i så sätt samarbete med våra användare känns extra bra, säger Niklas Supanich, nyhets- och digital innehållschef på TV4 Sport, i ett pressmeddelande.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

FotbollskanalenTV4

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev