Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Robert Kviby blir vice vd för C More

Publicerad: 27 Maj 2015, 06:28
Uppdaterad: 15 December 2016, 12:46

Robert Kviby, Sverigechef för C More, blir vice vd för företaget.


Ämnen i artikeln:

BonnierC More

I december förra året värvades MTG Radios tidigare vd Robert Kviby till C More av sin tidigare chef Manfred Aronsson. Hans roll har sedan dess varit Sverigechef och tillförordnad chef för Bonniers nya streamingtjänst, som också heter C More.

Nu utses Robert Kviby till vice vd för C More och digital chef. I sin nya roll ska han bland annat ansvara för att utveckla den digitala delen av organisationen på företaget. En del i den utvecklingen är att C More nu går från att vara ett linjärt broadcastingbolag till att bli ett "digital first-bolag", vilket innebär att den nya svod-tjänsten över tid ska bli huvuderbjudandet.

– Robert är en förnyare och inspiratör med den teknikförståelse som krävs av en CDO. Vårt mål är att C More ska ses som Sveriges mest innovativa underhållningsföretag – då är de mänskliga resurserna viktigare än något annat, säger C Mores vd Manfred Aronsson, i ett pressmeddelande.

I och med att Robert Kviby blir vice vd utses Carl Bonnier till produktchef för streamingstjänsten, vilket innebär att han ska bygga upp teamet som jobbar med tjänsten. Han har tidigare arbetat med teknikfrågor och OTT inom C More.

LÄS OCKSÅ:

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

BonnierC More

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.