fredag22 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Ricki Petrini till We are era

Publicerad: 31 augusti 2023, 05:30

Ricki Rebecka Petrini tillträder den 4 september.

Ricki Rebecka Petrini tvingades lämna Schibsted i somras på grund av besparingsåtgärder – nu får hon nytt uppdrag på influencerbolaget We are era.

Ämnen i artikeln:

We are eraInfluencer

Hanna Frick

hanna.frick@dagensmedia.se


Ricki Rebecka Petrini tillträder rollen som head of talent agency Nordics på influencerbolaget We are era.

Senast kommer Ricki Rebecka Petrini från Schibsted där hon hade rollen som head of marketing and communications på säljbolaget Schibsted marketing services (SMS). I somras fick hon och två andra chefer lämna sina tjänster på grund av besparingsåtgärder inom bolaget. Tidigare har Ricki Rebecka Petrini även arbetat på Metro och Mediekompaniet.

– Jag är väldigt peppad på min start på We are era. Det finns fortfarande mycket outforskad mark när det gäller influencer marketing, så jag ser stora möjligheter att tillsammans med mitt nya team djupdyka i det, säger hon i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Vidare värdesätter jag We are eras engagemang i värderingsdriven kommunikation och tror starkt på att vi tillsammans kan forma en mer rättvis och inkluderande reklambild i Sverige. Med en vilja att utveckla vårt stall av profiler och strategiskt växa hållbart, vet jag att vi har spännande tider framför oss. Jag är laddad, redo att lära och tycker att det ska bli superkul.

I rollen som ingår ansvaret för utvecklingen och tillväxten av bolagets talent agency-affär på den nordiska marknaden, samt att leda teamet av talent managers.

Ricki Rebecka Petrini tillträder sin nya tjänst den 4 september.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev