Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

tisdag18.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Resesajt plockar chefredaktör från magasinet Res

Publicerad: 23 april 2021, 12:49

Foto: Anton Körberg

Res före detta chefredaktör Kajsa Beausang får motsvarande roll på resesajten Joyful Voyages som också startar en kommunikationsbyrå.


Ämnen i artikeln:

RES

Kajsa Beausang, tidigare chefredaktör för tidningen Res, som i fjol efter 39 år lade ned sitt printmagasin tar över resesajten Joyful Voyages vars fokus är resor i närområdet.

– Det ligger helt rätt i tiden att fokusera på resor i Skandinavien och Östersjöregionen. I samband med att reserestriktionerna väntas lätta ser vi en otrolig potential för resor i närområdet – nearcation, säger Kajsa Beausang, chefredaktör på Joyvoy i ett pressmeddelande.

Förutom att Kajsa Beausang varit chefredaktör på tidningen Res föreläser hon inom resetrender. 

Samtidigt som Joyful Voyages presenterar rekryteringen står det klart att man startar en kommunikations- och contentbyrå för reseindustrin och besöksnäringen. Byrån ska gå under namnet Joyvoy Studio.

– Resebranschen och besöksnäringen genomlider ett stålbad, men tack vare vaccinet finns nu hopp om en ljusare framtid. Vi ser ett nytt och ökat behov från branschen att kommunicera och marknadsföra sig inför en tid bortom pandemier och restriktioner, säger Janis Pavuls, vd på Joyvoy, i en kommentar.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

RES

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.