Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Refunder värvar försäljningschef från Bonnier

Publicerad: 5 augusti 2021, 06:27

Johan Danielsson, tidigare CCO på Vi i Villa och Bonnier.

Foto: Pressbild.

I år köptes Refunder av sin största konkurrent, Top Cashback, och nu satsar bolaget på att utveckla fler affärsområden. En del av satsningen är värvningen av Johan Danielsson.


Ämnen i artikeln:

Bonnier Publications

Johan Danielsson lämnar sin roll som chief commercial officer på Vi i Villa och Bonnier Publications Sverige och blir i stället försäljningschef på Refunder, det framgår av ett pressmeddelande. 

– Jag är imponerad av Refunders resa och hoppas kunna bidra med mina erfarenheter. Jag ser fram mot att bygga ett starkt team och ta klivet in i e-handelns alla möjligheter, säger han i pressmeddelandet.

Refunder är en cashback-app, där konsumenten får tillbaka pengar för varje köp med en ansluten handlare. Fredrik Ohlsson är medgrundare och vd.

– Johan blir en viktig tillgång i vårt mål att bli den mest lönsamma performance-kanalen för svenska e-handlare, säger han enligt pressmeddelandet.

Alicia Price

Reporter

alicia.price@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Bonnier Publications

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News