Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Recept.nu i mobilen med digitala kuponger

Publicerad: 21 April 2010, 03:35
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:53

I dag, onsdag, lanserar Expressens och TV4:s gemensamma bolag, Mobilab, Recept.nu i telefonen – med integrerade digitala värdekuponger.


– Det är första gången vi fullt ut integrerar en traditionell medietjänst som Recept.nu med digitala kuponger. När man söker i receptdatabasen får man samtidigt rabatterbjudande på ingredienser i de aktuella recepten, säger Otto Sjöberg, vd för Mobilab. 

Bonnier Mobile Services flyttades i januari över till Mobilabs, som med det fick tekniken för konstruera digitala kuponger inom sina väggar. Ett samarbetsavtal skrevs med Kuponginlösen, det företag som i 40 år har hanterat värdekuponger. Dagens lansering är ett resultat av det samarbetet.

– Recept.nu, med sina 17.000 recept, har redan ett starkt varumärke. Nu lägger vi till ytterligare en dimension via mobilen. Det känns spännande.

Med från start är bland andra Gevalia och Arla.

– Vi har förhoppningar att få med ett varumärke från Unilever också.

Vad kostar det för annonsörer som vill vara med på det här?

– Det beror lite på hur de väljer att lägga upp kampanjen. Det finns möjligheter att visa upp kupongen som en annons på sajten eller integrerad bland recepten. Sedan kommer vi också ha en avdelning där alla kupongerbjudanden samlas.

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.