Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Readly expanderar i Europa – tar in fler magasin

Publicerad: 23 november 2021, 06:26

Readly expanderar.

Foto: Pressbild.

Tidnings- och magasinsappen Readly ökar titlarna för sina läsare. På kort tid har de tagit in flera titlar i bland annat Österrike, Italien och Australien. ”Vi ser en stor aptit för digital läsning”, säger Ranj Begley, Chief Content Officer på Readly.


Ämnen i artikeln:

ReadlyDigitalt

Den österrikiska dagstidningen Die Presse, 16 tidskrifter från Australien och elva nya titlar i Italien. Readly fortsätter lägga till tidnings- och magasinutbud i läsappen. Antalet italienska magasin i appen ligger nu på över 270. Bland de sexton nya titlarna i Australien återfinns bland annat titlar som Women's Health, Men's Health, Breathe Australia och Motor.

LÄS MER: Expressen borta från Readly

– Vi har en nära relation med förlagen på våra marknader och fortsätter att se ett stort intresse från dem att lägga till innehåll på vår plattform. Vårt växande tidningsutbud ger stort mervärde för våra användare. Vi ser en stor aptit för digital läsning och vi är glada över att kunna fortsätta erbjuda prenumeranter vad de vill ha med nya relevanta titlar som fortsätter att informera, inspirera och underhålla dem, säger Ranj Begley, Chief Content Officer på Readly.

Readlys portfölj innehåller för närvarande 7 500 internationella magasin och tidningar från 1 200 förlag.

LÄS MER: Readly ökar intäkterna och antalet prenumeranter 

Joakim Wedholm

Reporter

joakim.wedholm@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

ReadlyDigitalt

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev