Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag12.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Quibi i samtal med Amazon

Publicerad: 17 Juni 2020, 09:11

Foto: Quibi

Quibi för diskussioner med både Roku och Amazon för att strömma appen via smarta tv-apparater.


Ämnen i artikeln:

Amazon

Videoklipp-appen Quibi vill ta ytterligare kliv in i människors tv-rutor. Enligt uppgift till Variety har Quibi för samtal med både Amazon och Roku som säljer streamingspelare. Quibi har dock inte velat kommentera uppgifterna. 

Att kunna strömma Quibi via smarta tv-apparater har varit en plan sedan länge men bolaget har skyndat på den processen. I slutet av maj möjliggjorde Quibi för användare att kunna titta på klipp via Apples Airplay och i början av juni gjordes uppdateringr för att kunna strömma innehåll via Googles chromecast. 

Diskussionen med Amazon har, enligt Varietys källa, ”nyligen plockats upp igen” medan samtalet med Roku är i ett tidigt stadium. 

Dagens Media har tidigare rapporterat om att Quibi kämpat med att locka användare till appen. Förväntningarna var skyhöga men nu är Quibi nere på plats 1 157 på Apple App stores lista över de mest nedladdade apparna. 

LÄS MER: Trög användartillväxt för Quibi
Quibi ska ta Hollywood till mobilen 

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Amazon

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.