Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag24.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Premiär för TV4 Play Premium

Publicerad: 12 Januari 2011, 14:37
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:25

I dag lanseras TV4:s nya play-tjänst, TV4 Play Premium. Kanalen ska locka tittare till premiären med hjälp av en förhandsvisning av Solsidan.


Ämnen i artikeln:

TV4

Som Dagens Media tidigare avslöjat så relanserar TV4 sin play-tjänst.

TV4 Play Premium ersätter TV4 Anytime och är en helt reklamfri plattform där TV4:s hela programarkiv ingår. TV4 Play Premium erbjuder också förhandsvisningar av program och inför premiären har TV4 laddat upp med den populära komediserien "Solsidan". I dag är det premiär.

– Det ska bli mycket intressant att se hur erbjudandet om preview på Solsidan tas emot. Vi går in i en spännande tid framöver där vi kommer testa olika vägar för att bygga Premium som betaltjänst. Fler starka mervärden är på gång, samtidigt som innehållet successivt kommer att utökas ytterligare, säger Tommy Jarnemark, chef TV4 Play och On demand, i ett pressmeddelande.

Vid lanseringen finns ett lanseringserbjudande att prova TV4 Play Premium under en månad för 79 kronor, ordinare pris är 99 kronor.

Läs mer om TV4 Play Premium i DM Plus.

Henrik Widell

Ämnen i artikeln:

TV4

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.