Pr-konsulten startar Revisionsvärlden

2016-04-29 13:48  
Martin Hammarström är grundare till Revisionsvärlden. Foto: Pressbild.

Nu lanseras Revisionsvärlden, Sveriges första oberoende media helt inriktat på revisions- och redovisningsbranschen. Grundare är konsulten Martin Hammarström som tidigare jobbat som rådgivare på Hallvarsson & Halvarsson.

Nättidningen Revisionsvärlden ska blanda snabba branschnyheter med fördjupande artiklar, reportage och krönikor. Revisions- och redovisningsföretagens affärer står i fokus för rapporteringen.

Grundaren Martin Hammarström har 20 års erfarenhet av media och kommunikation, bland annat som ekonomijournalist på Dagens Industri och som seniorkonsult på kommunikationsrådgivaren Hallvarsson & Halvarsson.

– Revisions- och redovisningsbranschen är mogen för en oberoende och kontinuerlig mediabevakning. Bolagen är viktiga för näringslivet och omsätter stora summor. Den som har koll på konkurrenter och nya affärsmöjligheter skaffar sig ett försprång. Här vill Revisionsvärlden hjälpa till, säger han i ett pressmeddelande.

Revisionsvärldens målgrupp består av cirka 15 000 personer. Av dessa arbetar nära 10 000 på någon av de fyra största revisionsbyråerna eller på LRF-konsult som är Sveriges största redovisningsbyrå.

Nättidningen Revisionsvärlden.se och det elektroniska nyhetsbrevet är gratis för läsarna och intäkterna ska komma från annonser.

Anton Äng

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt