Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag20.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Playstation-chef till Betsson

Publicerad: 11 Januari 2011, 09:47
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:25

Nordisk Film och Playstations Sverigechef Erik Grohman går till Betsson. Där blir han ansvarig för företagets business to consumer-verksamhet.


Ämnen i artikeln:

Nordisk FilmBetsson

Erik Grohman var på Nordisk Film i 4,5 år och ansvarade för Playstation i Sverige. Den nya tjänsten är baserad på Malta.

Varför byter du jobb?

– Det är ett spännande erbjudande från ett snabbt växande företag i en spännande bransch bransch. Utmaningen för Betsson är att fortsätta växa snabbare än konkurrenterna, säger Erik Grohman.

Vilka erfarenheter tar du med dig från Nordisk Film och Playstation?

– Jag började där strax före lanseringen av Playstation 3 och har varit med och arbetat under en hel konsolgeneration. Varje gång en ny konsol lanseras nollställs förutsättningarna för tv-spelsmarknaden och det har varit fantastiskt att vara med och lansera den här generationen.

Vad ser du för likheter mellan de två olika spelvärldarna?

– Det är två skiljda branscher men till syvende och sist handlar det om digital underhållning. Jag brinner för att leverera underhållning till konsumenterna på ett bra sätt, oavsett plattformen.

Erik Grohman ersätter Magnus Grinneback, som går vidare internt på företaget.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

Nordisk FilmBetsson

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.