Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Panc Media knyter till sig matvideo-tiktokare

Publicerad: 6 oktober 2020, 09:12

Panc Media ska hjälpa Tiktokaren Simon Kafi att hantera annonsörsförfrågningar.

Influencer-nätverket Panc Media har tecknat avtal med den snabbt växande Tiktok-profilen Simon Kafi.


Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


Simon Kafi gör matvideofilmer på Tiktok, där han i dagsläget har närmare 250 000 följare. Nu skriver han avtal med influencer-nätverket Panc Media.

– Jag lovade mig själv att hoppa på tåget nästa gång det dök upp en ny plattform för sociala medier, hösten 2019 publicerade jag min första video hemma i mitt lilla kök i Göteborg. I dag får jag tusentals nya följare varje gång jag postar en ny video och nu är tidpunkten helt rätt att ta hjälp av Panc Media för att hantera efterfrågan från annonsörerna, säger Simon Kafi i ett pressmeddelande.

LÄS OCKSÅ: Panc Media rekryterar ny försäljningschef

Förutom att Simon Kafi är aktiv på Tiktok har han också långt gångna planer på att starta en egen Youtube-kanal. Trots att han ännu in laddat upp sin första video har han i skrivande stund 8 090 följare på videonätverket. När han når 10.000 kommer har han lovat att släppa sin första video.

– För oss som jobbar med karaktärsdrivet innehåll är Simon helt rätt profil för oss, hans matvideos är något utöver det vanliga och alltid välproducerat med humor, säger Panc Medias vd Daniel Hallén i en kommentar.

Sedan tidigare har Panc Media influencers som Ida Warg, Alexander Pärleros och Daniel Paris i sitt stall. Nätverket startade 2016 och utgör – tillsammans med inhousebyrån Panc Productions – mediebolaget Panc.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev