Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag30.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Pamela Bellafesta blir ny modechef för Metro Mode

Publicerad: 2 November 2015, 06:49
Uppdaterad: 6 December 2015, 20:23

Metro Mode vill höja modegraden med stylisten och modejournalisten Pamela Bellafesta.


Ämnen i artikeln:

Metro Mode

Efter att nyligen rekryterat bloggare till den nylanserade hälsosajten, rekryterar Metro Mode nu stylisten och modejournalisten Pamela Bellafesta som blir ny modechef för Metro Mode, ny skönhetsredaktör för Metro och samtidigt flyttar sin blogg till metromode.se.

Pamela Bellafesta har en lång bakgrund inom mode och har bland annat arbetat på Elle, King och varit modechef för Sofis Mode. Som stylist har hon bland annat arbetat med ”Idol” i TV4.

– Det ska bli otroligt kul att få jobba med Metro Mode då det innefattar att jag får syssla med modemagasin, dagspress och nätet, något som passar mig perfekt med tanke på tidigare erfarenheter. Att få utveckla Metro Modes magasin och ta det till nästa nivå ser jag som en intressant och rolig utmaning, säger Pamela Bellafesta, i ett pressmeddelande.

Utöver uppdraget för Metro kommer Pamela Bellafesta fortsätta jobba med sina frilanskunder från en rad olika modevarumärken och göra redaktionella jobb för andra tidningar. I mitten av november flyttar hon över sin blogg från Rodeo till metromode.se.

– Med Pamela ombord höjer vi modegraden på Metro Mode både i vårt glossy magasin och på metromode.se. Pamela är inte bara stilsäker, hon är ett fullblodsproffs som kommer att leverera hög redaktionell kvalitet, säger Hannah Sjöström, publisher Metro Mode, i pressmeddelandet.

LÄS ÄVEN:

Metro Mode lanserar hälsosajt

Sandra Beijer: "Jag dricker rödvin, går på fest och kollar på Paradise Hotel"

Metro Mode jublar över trafiken: "Gör content vår målgrupp vill ha"

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Metro Mode

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.