Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

P3-profilen gör bloggpremiär på LRF Medias nya sajt

Publicerad: 29 april 2015, 08:38
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:03

Morgonpassets Hanna Hellquist ska dricka öl, måla väggar och berätta om hur man bygger en ekologisk swimmingpool.


Ämnen i artikeln:

P3LRF Media

Land.se är LRF Medias digitala satsning och lanserades igår. Sajten ska ägna sig åt livet utanför storstäderna och nu knyter sajten till sig "Morgonpassets" programledare Hanna Hellquist som bloggare.

På land.se kommer hon, under bloggtiteln "Att leva och dö i Grums" skriva om hur hon fixar till sitt barndomshem mellan Grums och Kil.

– Det är fantastiskt roligt att få Hanna Hellquist till sajten. Hon är en av Sveriges vassaste krönikörer och det ska bli oerhört spännande att följa hennes renoveringsprojekt, säger Eva Källström, sajtansvarig för land.se, i ett pressmeddelande.

Upprustningen av barndomshemmet kommer att ske bland annat med hjälp av grannar och så kallad "festrenovering".

– De får mat, en öl i ena handen och en målarpensel i den andra. Kombinerade fest- och arbetshelger, jag älskar det. Jag vill gärna att det ska bli ett levande byggnadsvårdsforum på bloggen där man kan få råd och tips och kanske låna fina saker av varandra. Hur gör man en ekologisk swimmingpool? Sådant ska man kunna läsa om, säger Hanna Hellquist i ett pressmeddelande.

Land.se är LRF Medias digitala satsning och lanserades igår

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

P3LRF Media

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.