Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Digitalt presenteras av:

Ottoboni landar Försvarsmakten

Ottoboni skriver ett tvåårigt ramavtal med Försvarsmakten och får helhetsansvar för att utveckla myndighetens webbplatser.


Publicerad 2012-06-20 08:13
Uppdaterad 2015-12-06 14:18

Ämnen i artikeln:

Ottoboni

Dela artikeln:

Försvarsmakten drog igång sin upphandling för webbutvecklingstjänster i våras och det blev Ottoboni som vann uppdraget.

– Det är jätteroligt. Försvarsmakten är en av Sveriges bästa kommunikationsköpare och vi vann upphandlingen i hård konkurrens, säger Martin Kjäll, kundansvarig på Ottoboni.

Han fortsätter:

– Försvarsmakten är också en kräsen köpare så vi kommer få stå på tå i vår leverans, vilket vi gillar.

Uppdraget blir ett av byrån största och innefattar bland annat att utveckla webbplatserna forsvarsmakten.se, försvarets rekryteringswebb och blogg.forsvarsmakten.se.

– Det är ett stort åtagande som folk kommer att jobba dedikerat med när det drar igång på allvar under hösten. Det ska bli oerhört kul att få jobba framåt med DDB och Försvarsmaktens andra partners för att ta myndigheten in i den digitala världen.

Ottoboni och Försvarsmakten har redan påbörjat samarbetet och siktar på att lansera en helt ny version av myndighetens webbplatser kring årsskiftet.

Henrik Widell

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.