Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Oro på Bulletin efter trippelmördarens ord om interngranskning på bolagsstämman

Publicerad: 19 oktober 2021, 06:13

Mannen som var vd:n Jannik Svenssons personliga biträde under Bulletins bolagsstämma har tidigare avtjänat ett livstidsstraff för ett trippelmord.

Enligt en ljudupptagning som Expressen har tillgång till har Bulletins vd Jannik Svensson tagit in en man som tidigare dömts för ett trippelmord för att interngranska flera medarbetare. Men uppgifterna tillbakavisas av vd:n.


Ämnen i artikeln:

Bulletin

Den tidigare morddömda mannen medverkade under Bulletins bolagsstämma som hölls i torsdags. Enligt den nytillträdde vd:n Jannik Svensson ska mannen ha varit där i egenskap av hans personliga biträde och de två för en dialog om poddar för Bulletins räkning.

Men enligt Expressens uppgifter väckte mannens närvaro oro bland medarbetarna. Särskilt som han talade om ”en pågående utredning” gentemot olika personer på tidningen. Dessutom ska han ha närmat sig en av delägarna och sagt att de ”snart kommer att ses igen”. 

På en rak fråga från Expressen vill Bulletins vd Jannik Svensson inte uttala sig om ifall han känner till mannens bakgrund.

– Jag kan inte se hur det överhuvudtaget är relevant. Han har avtjänat sitt straff och vad jag vet är han inte misstänkt för något. Ska vi straffa honom flera gånger menar du?

 

Linnéa Kihlström

Chefredaktör och ansvarig utgivare

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Bulletin

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev