Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Onlinepizza.se erbjuder gratiskäk – hoppas på Instagramrecensioner

Publicerad: 31 mars 2016, 04:45
Uppdaterad: 30 mars 2016, 15:38

Onlinepizza.se söker personer som ska äta sig igenom deras sortiment av hämtmat. Belöningen? Hämtmaten är gratis och bolaget lovar ersättning för recensioner på Instagram.


Till skillnad från tidigare år, då Onlinepizza.se främst riktat sig mot studenter, har nu alla möjlighet att söka extraknäcket som provsmakare.

I år görs ansökan via en egenkomponerad matrecension på Instagram under hashtagen #onlinepizzatestarna. Lönen ges i form av den mat som den nyanställda får möjlighet att testa under en hel sommar, samt en ersättning per recension.

Om personen som lyckats få detta sommarjobb råkar bo i Stockholm har denne upp till 64 restauranger att ta sig an. Något som inte ser lika lyckosamt ut för den som bor i Lycksele där enbart en restaurang dyker upp i Onlinepizzas sökverktyg.  

– Vi vill testa hur bra våra restauranger är. Så varför inte låta några konsumenter testa och recensera vårt rika sortiment av hämtmat, säger Anders Signell, vd för Onlinepizza.se i ett pressmeddelande.

Förra året fick pizzabolaget in över 400 ansökningar från sju utvalda svenska regioner.

I år har Onliepizza dubblat sitt omfång av städer och finns nu även i Norrköping, Göteborg, Stockholm Malmö, Gävle, Karlstad, Helsingborg, Umeå, Sundsvall, Karlskrona, Kristianstad, Borlänge, Eskilstunda och Enköping.

Johanna Holmgren

johanna.holmgren@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.