fredag31 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Om Dagens Media DIG

Publicerad: 30 september 2008, 15:46
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:32


Dagens Medias nyhetsbrev om digitala medier och marknadsföring på internet vill ge ett större utrymme åt hur digitala medier, med internet som huvudfokus, fungerar och hur företag kan använda nya möjligheter för att nå en publik som blir allt mer kräsen och trött på traditionell reklam.

Det här nyhetsbrevet ger ett större utrymme åt att visa upp vad företagen faktiskt gör och varför. Vi skriver om kampanjsajter, kreativa bannerlösningar och nya digitala manér. Både nylanserade skapelser såväl som uppföljning och utvärdering av kampanjer som gått.

Lika självklart kommer vi att hårdbevaka både nya och befintliga digitala medier, såväl traditionella webbsajter som sociala mediefenomen, communities och bloggar. Vi kommer att följa utvecklingen i mobiltelefonen och givetvis inte glömma bort traditionella medier som blir allt mer digitala. Vad innebär ny tv- och radioteknik för marknadsavdelningarna och vilka möjligheter öppnar upp sig när analoga spärrar inte längre gäller och tv, radio och internet allt mer växer ihop? Svaren och exemplen får du här. Här kan du givetvis också läsa färska nyheter och insiktsfulla analyser av branschen mest insatta personer.

Det digitala medielandskapet bryr sig inte om landsgränser. Därför tar vi också ett större grepp om vad som händer utanför Sverige och belyser hur detta påverkar svenska marknadsavdelningar och mediechefer.

TIPSA OSS!

Har du något vi borde skriva om?

Har din byrå just slutfört ett stort arbete som ni gärna delar med er av och diskuterar om varför ni gjort vad? Är din marknadsavdelning i färd med att sjösätta ett nytt digitalt manér eller en ny sajt? Bör vi granska eller ifrågasätt något eller någon? Tipsa oss! Självklart förblir du i enlighet med det grundlagsskyddade källskyddet fullständigt anonym.

Använd detta formulär, eller skicka epost till ola@dagensmedia.se.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev