måndag6 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Oktavilla designar MP:s nya sajt

Publicerad: 23 februari 2012, 14:17
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:31

Nu ska Miljöpartiet ta fram en ny sajt tillsammans med designbyrån Oktavilla. Arbetet med den nya sajten går att följa via en utvecklingsblogg.

Ämnen i artikeln:

Miljöpartiet

EH

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se


Designbyrån Oktavilla tar nu fram en ny sajt åt Miljöpartiet. Målet är att sajten ska vara tillgänglig, enkel och modern och ska spegla partiets ambitioner.

– Den sajt vi har i dag håller inte tekniskt eller innehållsmässigt. Vi har som ambition att vara Sveriges mest öppna parti och då måste vi vara det även på webben. Vi måste kunna ge tydliga svar om vilka vi är och vad vi gör, säger Johan Schiff, Miljöpartiets projektledare för den nya sajten.

På grund av dessa ambitioner har Miljöpartiet även skapat en blogg där medlemmar och andra intresserade kan följa och delta i utvecklingsarbetet.

Sajten kommer att stå färdig under året, men Johan Schiff säger att den kontinuerligt ska utvecklas.

– Vi vill gå ifrån detta att en utveckling av sajten är ett undantagstillstånd. Vi ska fortsätta att utveckla sajten hela tiden, säger han.

Designbyrån Oktavilla startade 2007 och har 10 anställda. Bland uppdragsgivarna syns bland annat Svenska Dagbladet, Schibsted och Bonnier.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev