Nytt avhopp hos Bonnier Tidskrifter

2011-01-19 08:41  

Ytterligare ett avhopp drabbar Bonnier Tidskrifter. Mikael Zackrisson har sagt upp sig från sin tjänst som webbchef för Veckans Affärer och går istället till Sveriges Radio.

I går kunde dagensmedia.se berätta att Bonniercheferna Mats Lodin och Karolina Roslund lämnar sina tjänster. Nu drabbas Bonnier Tidskrifter alltså av ytterligare ett avhopp.

Mikael Zackrisson var på Bonnier tidskrifter i fyra och ett halvt år och var bland annat med och lanserade Va.se. En sajt som fick priset för "Årets tidskrift nya medier" på Tidskriftsgalan 2008.

– Tyvärr tappar man momentum och fart efter ett tag. Personligen ligger min styrka också mer i en igångsättningsfas än förvaltning, när idéerna ska bli arbetsrutiner och struktur. Så det känns bra att lämna över till nya krafter med ny entusiasm, skriver Mikael Zackrisson i sin blogg.

Mikael Zackrisson arbetade också med lanseringen av Nya affärer. En satsning som riktar sig till småföretagare och entreprenörer.

Dagensmedia.se har sökt Veckans affärers chefredaktör Anna Körnung.

Dante Thomsen

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt