Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag14.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Nytt avhopp hos Bonnier Tidskrifter

Publicerad: 19 Januari 2011, 07:41
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:25

Ytterligare ett avhopp drabbar Bonnier Tidskrifter. Mikael Zackrisson har sagt upp sig från sin tjänst som webbchef för Veckans Affärer och går istället till Sveriges Radio.


Ämnen i artikeln:

BonnierBonnier TidskrifterVeckans Affärer

I går kunde dagensmedia.se berätta att Bonniercheferna Mats Lodin och Karolina Roslund lämnar sina tjänster. Nu drabbas Bonnier Tidskrifter alltså av ytterligare ett avhopp.

Mikael Zackrisson var på Bonnier tidskrifter i fyra och ett halvt år och var bland annat med och lanserade Va.se. En sajt som fick priset för "Årets tidskrift nya medier" på Tidskriftsgalan 2008.

– Tyvärr tappar man momentum och fart efter ett tag. Personligen ligger min styrka också mer i en igångsättningsfas än förvaltning, när idéerna ska bli arbetsrutiner och struktur. Så det känns bra att lämna över till nya krafter med ny entusiasm, skriver Mikael Zackrisson i sin blogg.

Mikael Zackrisson arbetade också med lanseringen av Nya affärer. En satsning som riktar sig till småföretagare och entreprenörer.

Dagensmedia.se har sökt Veckans affärers chefredaktör Anna Körnung.

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.