tisdag31 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Nyhlén: Jag vill ha prinsessan Madeleine

Publicerad: 29 februari 2012, 12:03
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:26

Före detta toppmoderaten Kristina Alvendal lämnar improveme.se för att istället blogga hos Passion for business.


RL

Rebecka Lindberg


För ungefär två år sedan började Kristina Alvendal, då borgarråd i Stockholms stadshus, kanske något oväntat, blogga på skönhetssajten improveme.se.

I dag är hon vd för Airport City Stockholm – och nu lämnar hon sajten.

– När jag lämnade politiken började jag fundera över vilken plattform som kunde passa min nuvarande situation, säger hon till dagensmedia.se.

Daniel Nyhlén, chefredaktör på improveme.se, säger att han förstår att Kristina Alvendal väljer att sluta blogga hos dem.

– Jag förstår att hon vill ha en mer business-plattform, säger han.

När Kristina Alvendal började blogga på improveme var hon stadsbyggarråd och vill nå en publik som inte normalt intresserad sig för politik.

– Hon har varit en uppskattad profil, säger han.

Han letar nu efter någon att ersätta henne med. Högst upp på Daniel Nyhléns önskelista på nya bloggare står prinsessan Madeleine.

– Men det kommer aldrig att hända. Jag letar hela tiden efter nya starka profiler med åsikter, säger han och fortsätter:

– Vi vill inte ha c- och d-kändisar bara för att de är just c- och d-kändisar utan de ska ha en personlighet att förmedla.

Daniel Nyhlén har kontakt med några tänkbara ersättare, men vill inte nämna några namn.

– Vi vill ha en bredd på våra bloggare. Det yngre gardet har vi gott om, men vi vill ha någon äldre som faktiskt uträttat något.

Kristina Alvendal säger till dagensmedia.se att hon fick kontakt med Passion for business, en affärstidning för kvinnor, via en tredje part.

– Jag tyckte det kändes klockrent när jag fick frågan, säger Kristina Alvendal.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev