Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Nyheter365 till Berlin

Publicerad: 18 januari 2018, 14:15
Uppdaterad: 18 januari 2018, 14:25

Johan Renvall blir ansvarig chef för Nyheter365 i Tyskland.

Nyheter365 expanderar ytterligare och öppnar upp kontor i Tyskland.


Redan i augusti förra året avslöjade Nyheter365:s vd Johan Rikner att de sneglar på att ta sig in på den tyska marknaden.

Nu står det klart att Nyheter365 öppnar kontor i Berlin med Johan Renvall, tidigare redaktör på Nyheter365, som landschef för Tyskland.

Det nya kontoret etableras i början av mars med syftet att utöka befintliga affärer och skapa nya kontakter.

– Det ska såklart bli både kul och utmanande att leda arbetet på Europas kanske viktigaste marknad. Vi vet redan nu att vårt erbjudande med datadriven native advertising går starkt i Tyskland och nu gäller det bara att växla upp vår närvaro, säger Johan Renvall, i ett pressmeddelande.

Fokus för det nya kontoret i Tyskland kommer vara att hjälpa svenska företag att slå sig in på den tyska marknaden. Tanken är också att det Berlinbaserade kontoret ska verka som en hub för Nyheter365:s viralsajter.

–  Vi vet att Tyskland är en väldigt attraktiv marknad för svenska företag men också att det kan vara svårt att få in en fot. Vårt mål är att bygga upp nätverk så det blir enkelt för svenska företag att nå ut i Tyskland, en pipeline rakt in i det tyska medvetandet, säger Johan Rikner, vd på Nyheter365, i ett pressmeddelande.

I december meddelade bolaget att de öppnar upp även i New York. Nu har Nyheter365 kontor i både London, Köpenhamn, Helsingfors, Oslo, Stockholm och New York.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.