Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Nyheter365 får ny vd

Publicerad: 22 januari 2019, 07:13

Jonna Säll Klintberg och Christian Ström.

Johan Rikner lämnar Nyheter365 i samband med en omorganisation.


Ämnen i artikeln:

Nyheter365Newsner

Nyheter365 omorganiserar ledningen. Jonna Säll Klintberg, tidigare general manager, blir ny vd för nyheter365 och Christian Ström, publisher på Newsner, får helhetsansvar för mediehuset Newsner. 

Den nya organisationen innebär att Nyheter365 delar upp sina huvudsysslor i två affärsområden: contentbyrån Nyheter365 och mediehuset Newsner.

I samband med omorganisationen lämnar även Johan Rikner, grundare och tidigare vd, företaget. 

– Bland det roligaste under tiden med Nyheter365 har varit att se så många duktiga personer utvecklas och bli riktiga superstjärnor. Just därför känns det tryggt och enkelt att lämna över. Jonna och Christian är perfekta för sina positioner och jag är övertygad om att Nyheter365 kommer fortsätta att överraska och bryta ny mark, säger Johan Rikner i ett pressmeddelande. 

Både Jonna Säll Klintberg och Christian Ström började som redaktörer på Nyheter365 och har under årens lopp haft flera betydande roller inom företaget.

Jonna Säll Klintberg kommenterar:

– Vi som företag känner såklart en stor tacksamhet för det otroliga jobb Johan har lagt ner under alla år med Nyheter365. Det känns vemodigt att han går vidare men samtidigt har vi full förståelse för att han är sugen på nya utmaningar och önskar honom stort lycka till i framtiden. 

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Nyheter365Newsner

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev