Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag15.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Nyheter24 tar över Wyatts sälj

Publicerad: 6 April 2011, 12:02
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:15

Som dagensmedia.se skrev igår så varslar Wyatt Sales sex medarbetare och decentraliserar säljet. Nu står det klart att det blir Nyheter24 som får uppdraget.


Ämnen i artikeln:

Nyheter24WyattWyatt Media Group

När Wyatt Sales decentraliserar sin organisation flyttas säljet ut till de enskilda sajterna i nätverket. Nu har de i sin tur valt att lägga ut säljuppdraget på Nyheter24. Sajterna som ingår i uppdraget är Blogg.se, Bloglovin.com, Bilddagboken.se, och Tyda.se.   

– Vi förstärker vår plattform och räckvidden i vår huvudmålgrupp 15-39 år. Vi blir en större spelare att räkna med inom våra produkter display-annonsering och kreativa koncept, säger Daniel Johnsson, vice vd på Nyheter24.

Hur gick det till när ni fick uppdraget?

– Vi har fått uppdraget eftersom vi har visat framfötterna vad gäller display och kanske främst kreativa koncept, som är vårt huvudspår. Wyatt kände förmodligen att vi var ett företag som de ville liera sig med.

För att klara det nya uppdraget ska Nyheter24 rekrytera.

– Vi behöver tre till fyra nya medarbetare, varav två ska vara av key account-karaktär. Alla branschens stjärnor är välkomna att söka.

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.