Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Nyheter24 rekryterar från DDB

Publicerad: 2 april 2014, 11:03
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:42

UPPDATERAD. Charlotte Lusiak blir ny marknadschef på Nyheter24-gruppen.


Ämnen i artikeln:

Nyheter24

Charlotte Lusiak kommer närmast från en tjänst som projektledare på reklambyrån DDB, där hon bland annat ansvarat för kunder som Lufthansa och Vattenfall.

Nu intar hon positionen som Head of Creative Sales på Nyheter24-gruppen.

Nyheter24-gruppen rekryterar i samma veva Ylva Lindberg, tidigare digitalt affärsutvecklings- och konceptansvarig på Bonnier Business Media, som vid sidan av Charlotte Lusiak kommer att arbeta med projektledning och affärsutveckling.

De senaste rekryteringarna är ett steg i gruppens satsning på digitalt engagerad marknadsföring, där fokus kommer ligga på native advertising, content marketing och tv-produktion.

– Det här kommer att betyda väldigt mycket för oss. Vi har alltid varit duktiga på det kreativa, men nu kommer vi att kunna paketera bättre och satsa mer. Vår kreativa försäljning har ökat och vi får mer därifrån nu än vad vi får från display. Vi vill bli bäst i Sverige på det här, och fortsätta med att engagera vår unga målgrupp, säger Bianca Lindeen, försäljningschef för Nyheter24-Gruppen, till Dagens Media.

Pär Ullrich

Ämnen i artikeln:

Nyheter24

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.