Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

torsdag06.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Nyheter24 lägger ner specialsajt

Publicerad: 28 november 2011, 12:37
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:49

Nyheter24 lägger ner sajten Kampsport24. "Sajten har inte fått det genomslag som vi hoppades på", säger Nyheter24:s chefredaktör Ehsan Fadakar.


Ämnen i artikeln:

Nyheter24

I sin krönika i dag skriver Joakim Borgudd på Kampsort24 att sajten läggs ner. Detta under vad han anser är helt fel tidpunkt.

"Anledningarna är flera men de ekonomiska väger troligen tyngst, Kampsport24 bär sig helt enkelt inte. I en hård mediebransch är det skälet svårt att dividera med. Men ser man till hur medieklimatet rörande kampsport håller på att förändras känns tajmingen helt fel.", skriver han bland annat.

Ehsan Fadakar, chefredaktör på Nyheter24, säger dock att sajten inte följer samma utveckling som det rådande medieklimatet.

– I slutändan måste man fråga sig om folk helst tittar på kampsport på tv eller läser om det på nätet. Jag tror att fler tittar och färre läser, säger han till dagenmedia.se och fortsätter:

– När man har en så här nischad sajt så måste man kunna täcka upp. Joakim har varit lojal och duktig och han kan ha rätt angående medieklimatet men det är inte värt det, det här är ett tungt beslut som vi har diskuterat länge. Vi har valt att sätta våra resurser på att maximera våra fyra huvudsektioner.

Innebär det att fler specialsajter kan komma att läggas ner?

– Nej, vi har bara tagit beslut om Kampsport24. Vi startade Kampsport24 för två år sedan och sajten har inte fått det genomslag som vi har hoppats på. De resurserna läggs bättre på något annat.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Nyheter24

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.