Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Nygravida Ann Söderlund byter bloggforum

Publicerad: 13 april 2016, 08:57
Uppdaterad: 13 april 2016, 10:56

Dagens Media pratar med Ann Söderlund om hennes beslut: ”Jag kände att jag halkade efter på Mama."

Ämnen i artikeln:

Familjeliv MediaBonnierStampen

JH

Johanna Holmgren

johanna.holmgren@dagensmedia.se


Nätforumet Familjeliv som ägs av Stampen, startar ett samarbete med journalisten och programledaren Ann Söderlund. Hon kommer framförallt att blogga om sitt föräldraskap och vardagsliv men även göra webb-tv, leda events och live-podda.

Därmed lämnar hon sitt tidigare bloggforum Mama.

– Jag är så himla peppad. När man kommer till deras kontor är det som ett enda stort vardagsrum, alla är engagerade och glada, säger Ann Söderlund till Dagens Media.

Varför valde du att byta bloggforum?

– Jag kände att jag halkade efter på Mama. Jag vill ju hålla på med så många olika medier som poddar och webb-tv. När jag kollade mig runt så såg jag att Familjeliv kunde erbjuda allt det där. Sen bloggar ju Anitha Schulman där sen tidigare och vi har ju en podd tillsammans, så det kändes bara logiskt.

Tidigare idag gick medieprofilen ut med en nyhet på sin podd som väckt uppmärksamhet i sociala medier. Hon väntar sitt femte barn och ställer därmed in sitt bröllop till sommaren.

– Jag tänkte att det var passande att gå med i Familjeliv eftersom Bröllopstorget går under samma tak. Men det skiter sig ju nu eftersom jag ändå inte ska gifta mig till sommaren. Jag kan ju inte vara gravid när jag ska gifta mig, det funkar bara inte, säger Ann Söderlund.

I hennes sista blogginlägg på Mama avslutar hon med texten:

”Nu drar jag och Boban och lilla knyttet i magen och börjar blogga på familjeliv.se! Ni hittar oss under ”Ann är på smällen”. Nu ska jag slå ihop mina påsar med Anitha! Kramar och kärlek så ses vi snart igen.”

Enligt nätforumet var Ann Söderlund en önskevärvning från deras läsare och därför en drömrekrytering.

På Familjeliv finns sedan tidigare flera namnkunniga bloggare, som Tilde Fröling, Anitha Schulman och Thomas Järvheden.

Totalt finns det närmre 78 miljoner inlägg med 20 000 nya inlägg varje vecka på Familjelivs forum. Antalet unika besökare är 1.2 miljoner unika besökare per vecka. Detta enligt deras egna mätningar.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev