Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Nyfiken Grå läggs ned

Publicerad: 7 januari 2020, 06:57

Efter nio år läggs sajten Nyfiken Grå, som riktar sig till en äldre målgrupp, ned. ”Allting har ett slut”, skriver redaktören och ansvarige utgivaren Ingrid Kinne Lindgren i ett sista nyhetsbrev.


Ämnen i artikeln:

Nyfiken Grå

Sajten Nyfiken Grå startade våren 2011. Ambitionen var att skapa ett innehåll som attraherade nyfikna läsare från 60 år och uppåt.

Bakom tangentbordet satt flera namnkunniga journalister som lämnat eller delvis lämnat mediebranschen.

Genom åren har Nyfiken Grå bland annat intervjuat ett stort antal medieveteraner. Men nu, nio år senare, läggs nättidningen ned.

”Vi vill tro och hoppas att det är innehållet som lockat, med artiklar skrivna av drivna och erfarna skribenter från de stora tidningsredaktionerna, och bildreportage som tagits av några av Sveriges duktigaste pressfotografer.

Men allting har ett slut, även det som är aldrig så roligt. I och med detta nyhetsbrev sätter vi punkt för Nyfikengrås verksamhet”, skriver redaktören och ansvarige utgivaren Ingrid Kinne Lindgren i ett sista nyhetsbrev.

Nyfikengrå.se med sitt arkiv kommer att ligga kvar under en period, men någon uppdatering kommer fortsättningsvis inte att ske.

Linnéa Kihlström

Chefredaktör och ansvarig utgivare

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Nyfiken Grå

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News