fredag2 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Ny webb-serie driver med plusrubriker

Publicerad: 9 maj 2017, 07:12

Produktionsbolaget Trippel Dubbel tycker det är löjligt med clickbait-rubriker. Därför gör de nu webb-tv där varje avsnitt kretsar kring en plusrubrik.

Ämnen i artikeln:

Webb-tvYoutube

AH

Alex Hartelius

dagensmedia.redaktion@almamedia.fi


Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Idén kläcktes när Fredrik Kilian, grundare och delägare av Trippel Dubbel, pratade om hur mycket han stör sig på Aftonbladets plusartiklar.

– Lite på skämt sa jag att vi borde göra ett webb-tv-program om det och när vi skojat ett tag kände vi att det var kart att vi skulle göra det, säger han i ett pressmeddelande.

Idéer bollades och efter drygt en vecka var de redan igång med inspelningarna. För Dagens Media berättar Tomas Jämtbäck, grundare, delägare och en av de två programledarna för "Plus Minus Noll", mer om idén.

– Det som är fördelen med att vara ett litet företag bestående av tre personer är att vi kan spela in programmen så fort vi får tid i vår studio. Får vi en idé kan vi spela in det dagen efter.

Vad är målet med detta?

– Vi vill bara ha roligt. Vi gör det här som en humorgrej, säger Tomas Jämtbäck.

Hur lång tid har ni tänkt hålla på?

– Gillar folk det så fortsätter vi. Vi får hoppas på det, avslutar Tomas Jämtbäck.

Varje avsnitt av "Plus Minus Noll" är under tio minuter långt och är planerat att släppas varje måndag, onsdag och fredag varje vecka på Youtube-kanalen "Trippel Dubbel-tv".

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev