Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag01.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Ny producent för "Värvet"

Publicerad: 19 November 2015, 05:07
Uppdaterad: 6 December 2015, 20:21

David Mehr blir ny producent för Kristoffer Triumfs podcast "Värvet".


Journalisten och radioproducenten David Mehr ligger bakom flera radiodokumentärer för P3 Dokumentär, och arbetar även med P1 Stil på produktionsbolaget Filt. Nyligen var han även redaktör för Breaking News med Filip & Fredrik.

Nu blir David Mehr dessutom ny producent för podcasten "Värvet".

– Jag är jätteglad att få jobba med en så välmeriterad producent, någon som kan utveckla Värvet, och mig. David Mehr har rättmätigt ett fantastiskt rykte om sig att vara en enastående radioproducent och det är stort för mig att få ha honom vid min sida, säger Kristoffer Triumf i ett pressmeddelande.

Den tidigare redaktören Lovisa Ohlson övergår helt till Sveriges Radio, där hon till vardags är podcastredaktör och -producent och bland annat gör musikpodden "Gradvall".

– Lovisa har varit helt ovärderlig som medarbetare och redaktör och att driva Värvet, Värvet international och allt omkring de här poddarna – det hade aldrig gått utan henne, säger Kristoffer Triumf i pressmeddelandet.

David Mehr tillträder i som producent för Värvet den 1 januari 2016.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.