Ny gruppköpssajt når marknaden

2012-03-08 06:11  

Smartnisse.se är en gruppköpssajt för småföretagare. Bakom sajten står företagarna Daniel Natanzon, David Ashman och Ruben Flam.

Sajten riktar sig enbart till småföretagare och syftet är att samla deras köpkraft för att förhandla fram bättre priser och villkor på varor och tjänster.

- För leverantörer har det historiskt sett varit dyrt att sälja till enskilda småföretagare. Det är i stort sett lika dyrt att sälja till ett enmansföretag som att sälja till ett företag med 20 anställda. Höga säljkostnader för leverantörer leder i sin tur till höga inköpspriser för enskilda småföretag, säger Smartnisses vd Daniel Natanzon i ett pressmeddelande.

Smartnisse.se arbetar med en provisionsbaserad försäljningsmodell utan initiala kostnader för leverantörerna och har som ambition att förbättra ekonomin för småföretagare.

- Vi samlar småföretagare på ett och samma ställe för att få dem att handla ihop. Samtidigt underlättar vi och skapar en ny kanal för leverantörer att nå ut med sina produkter och tjänster. Alla tjänar på det, säger Daniel Natanzon i pressmeddelandet.

Att bli medlem och nyttja tjänsten är gratis och medlemmarna påverkar själva vilka erbjudanden som kommer upp. Detta genom en funktion där de skriver in vilka tjänster och produkter som de är intresserade av.

Smartnisse.se tar sedan på sig att prisjämföra, kontrollera och pruta hos olika leverantörer för att hitta det bästa erbjudandet.

Emma Lavesson

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Åsikter & debatt