Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag21.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Ny gruppköpssajt når marknaden

Publicerad: 8 Mars 2012, 05:11
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:30

Smartnisse.se är en gruppköpssajt för småföretagare. Bakom sajten står företagarna Daniel Natanzon, David Ashman och Ruben Flam.


Sajten riktar sig enbart till småföretagare och syftet är att samla deras köpkraft för att förhandla fram bättre priser och villkor på varor och tjänster.

- För leverantörer har det historiskt sett varit dyrt att sälja till enskilda småföretagare. Det är i stort sett lika dyrt att sälja till ett enmansföretag som att sälja till ett företag med 20 anställda. Höga säljkostnader för leverantörer leder i sin tur till höga inköpspriser för enskilda småföretag, säger Smartnisses vd Daniel Natanzon i ett pressmeddelande.

Smartnisse.se arbetar med en provisionsbaserad försäljningsmodell utan initiala kostnader för leverantörerna och har som ambition att förbättra ekonomin för småföretagare.

- Vi samlar småföretagare på ett och samma ställe för att få dem att handla ihop. Samtidigt underlättar vi och skapar en ny kanal för leverantörer att nå ut med sina produkter och tjänster. Alla tjänar på det, säger Daniel Natanzon i pressmeddelandet.

Att bli medlem och nyttja tjänsten är gratis och medlemmarna påverkar själva vilka erbjudanden som kommer upp. Detta genom en funktion där de skriver in vilka tjänster och produkter som de är intresserade av.

Smartnisse.se tar sedan på sig att prisjämföra, kontrollera och pruta hos olika leverantörer för att hitta det bästa erbjudandet.

Emma Lavesson

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.