Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag12.06.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Ny app låter dig skicka meddelanden till framtiden

Publicerad: 18 mars 2015, 05:06
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:09

Med nya appen Rependit kan du skicka meddelanden med tidsinställd leverans.


Ämnen i artikeln:

Valentin Byhr

Appen Rependit tillåter dig att skicka meddelanden till dig själv och andra i framtiden. Du kan skicka bild, text och video till andra användare via mejl, Twitter och Facebook. Du får själv bestämma när meddelandet kommer fram – om tio minuter eller om tio år.

Reklambyrån Valentin & Byhr har hjälpt till med utformningen och digitalbyrån Nixon Nixon har hjälpt till att bygga den.

Eric Wintzer är en av grundarna till tjänsten Rependit.

– Jag satt och kom på att jag påminde mig själv om att påminna andra. Det var där någonstans jag insåg att jag vill kunna skicka en påminnelse på söndag kväll, men som kommer fram på måndag, säger han till Dagens Media och fortsätter:

– Appen går ju att använda till allt från att skicka en rolig hälsning från när man var ute på lördagskvällen till att använda i affärer och arbete.

Han säger att alla han talat med har hittat en ny vinkel och ett nytt användningsområde för Rependit.

Finns det annonsytor i appen?

– Nej, inte i dagsläget. Det kommer vara helt gratis, men i framtiden kommer det finns en hel del tilläggstjänster, så vi får se vad som händer.

Vilken målgrupp vänder ni er till?

– Det är brett. Vi har testat den på min mamma som tycker den är käck. Jag använder den mycket privat och kidsen vi provat på har använt den för att skicka roliga meddelanden till varandra, säger han och fortsätter:

– Allting nuförtiden är här och nu, det här är raka motsatsen. Här får man vänta på att meddelandet ska komma fram. Jag hoppas att folk tycker det är roligt.

Jonas Löfvenberg

jonas.lofvenberg@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Valentin Byhr

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.