Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag19.02.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Nu lanseras nya Allt om Stockholm

Publicerad: 1 Mars 2013, 08:15
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:54

I dag lanserar Aftonbladet nya Allt om Stockholm. Sajten riktar sig till en bred publik och har målet att guida, underhålla, uppdatera och avslöja.


Ämnen i artikeln:

Allt om stockholm

– Det är sjukt spännande. Sajten är bara några timmar gammal och vi har redan fått massor med positiv respons, säger redaktören Pernilla Ericson till dagensmedia.se.

Gamla Allt om Stockholm grundades på 1990-talet och gjordes senast om 2007.

– Den har varit försummad under lång tid. Men nu har vi skapat en inkluderande sajt som riktar sig till en bred publik. Bara idag har vi skrivit om Hökarängen, Hornstull och Huddinge.

Först nu finns Allt om Stockholm tillgänglig på alla plattformar – även i mobilen. Än så länge är sajten en betaversion, vilket betyder att det är en testversion som teknikerna jobbar med. Under våren kommer nya funktioner att läggas till och den officiella lanseringen sker i maj.

Pernilla Ericson är redaktör för sajten medan Klas Lindberg är övergripande chef. Man har även rekryterat tre nya reportrar: Anna Nordström, Joakim Carlson och Kristin Rehnqvist.

Helen Preutz

Ämnen i artikeln:

Allt om stockholm

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.