Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag26.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Nordnet bygger bildbank med kunders foton

Publicerad: 6 September 2013, 06:39
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:35

Nordnet Bank ska använda kundernas egna foton i sin marknadsföring. Nu lanserar de en fototävling i samarbete med fotoappen Foap.


Fototävlingen, som arrangeras i appen Foap, har temat "Everyday Life" och syftet för banken är att bygga upp en bildbank med kundernas foton för att använda i sin marknadsföring och kommunikation.

– Nordnet drivs av innovation och kundinteraktion. Vi är den första banken som låter våra kunder blogga för oss, som gör våra kunders portföljer publika och nu är vi den första banken som betalar våra kunder för att få använda deras foton i vår marknadskommunikation. Vi vill skapa en bildbank till våra digitala kanaler på kundernas bilder från verkligheten, säger Jan Dinkelspiel, innovationschef Nordnet i ett pressmeddelande.

Vinnaren i fototävlingen, som är global, får 300 dollar men banken kommer även köpa de bilder de vill använda för 10 dollar styck.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.