onsdag31 maj

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Nordisk Film köper fler aktier i Star stable

Publicerad: 17 december 2018, 10:15

"Ingen tvekan för oss om att vi, när möjligheten gavs, ville stärka bandet ytterligare till företaget", säger Martin Walfisz på Nordisk Film Games. Foto: Press

Nordisk Film ökar sin andel i spelbolaget med 15 procent.

Ämnen i artikeln:

EgmontNordisk Film

Hanna Frick

hanna.frick@dagensmedia.se


Nordisk Film köper upp ytterligare aktier i spelbolaget Star stable. Totalt köper de aktier för ett värde av 100 miljoner kronor vilket gör att Nordisk Film nu äger 40 procent av spelbolaget. 

LÄS ÄVEN: Star stables marknadschef: "Underhållning för skrikande tonårstjejer" 

Därmed ökar Nordisk Film, som ägs av Egmont, sin andel med 15 procent. De första aktierna köptes i våras som en del i bolagets strategi att investera mer i nordiska spelutvecklare. 

– Vi gillar verkligen Star stable. Teamet presterar imponerande bra och efter att vi nu varit ombord i ett halvår fanns det ingen tvekan för oss om att vi, när möjligheten gavs, ville stärka bandet ytterligare till företaget, säger Martin Walfisz, senior partner på Nordisk Film Games, i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Vi tror att Star Stable Online har stor potential att nå nya marknader och att ge fler barn och unga från hela världen en fantastisk digital upplevelse på hästryggen. 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev