Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag09.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Newsmills valblogg hänger löst

Publicerad: 19 Augusti 2010, 11:44
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:41

Alla som är politiskt intresserade ska känna sig tvungna att gå in på vår valblogg, sa Newsmills Leo Lagercrantz i våras. Nu hotas den av nedläggning.


Ämnen i artikeln:

NewsmillLeo Lagercrantz

Den sjätte april skrev Dagensmedia.se om Newsmills stora valblogg. Tunga namn som Gudrun Schyman, Timbro-chefen Roland Poirer Martinsson och journalisten Lars Adaktusson skulle blogga om sina tankar inför valrörelsen.

Men i somras tog det stopp - det sista inlägget publicerades den 9 juli och skrevs av Gudrun Schyman.

– Jag måste vara lite självkritisk, ofta har jag tyckt att blogginläggen har varit så bra att jag har toppat med dem som artiklar istället vilket bloggen blivit lidande av. Jag kan tycka att skribenterna är bättre artikelförfattare än vad de är bloggare. Sedan kan jag känna att jag inte har lagt tillräckligt mycket redaktionell kraft på just bloggen, säger Leo Lagercrantz, redaktör för Newsmill.

I skrivande stund är valet om exakt en månad och valbloggens framtid är oviss.

– Vi diskuterade faktiskt bloggen idag och vi har funderat på att antingen ge den en nystart med nya fräscha namn eller om vi ska lägga ned den.

Är du nöjd med resultatet än så länge?

– Jag är nöjd så till vida att vi har etablerat en bra kontakt med bloggarna. De har skrivit en rad bra och uppmärksammade artiklar som haft stort genomslag. Det har helt enkelt varit ett bra samarbete. Själva bloggen får man väl kalla lite mindre lyckad om man ska vara självkritisk.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

NewsmillLeo Lagercrantz

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.