Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

News55:s ger friprenumeration till läsare med låg pension

Publicerad: 15 december 2020, 09:22

När News55 nyligen lanserade sin betaltjänst uppstod ett dilemma som fick seniorsajten att besluta om att ge bort prenumerationer till all som lever på en pension under 13.000 kronor. På bilden sajtens grundare Artur Ringart och Fredrik Lundberg.

Foto: News55

Seniorsajten News55 skänker bort sin premiumprodukt till läsare som har mindre än 13.000 kronor i pension.


Ämnen i artikeln:

News55

News55, som riktar sig till målgruppen seniorer , lanserade sin betaltjänst News55 Premium i november i år. Nu ger seniorsajten bort ett inlogg till alla läsare med låg pension.

– Vi tycker att det rent ut sagt är för jäkligt att alla de människor som har jobbat och slitit i hela sitt liv inte ska kunna få en dräglig tillvaro som pensionärer. Ett dilemma uppstod när vi lanserade vår betaltjänst och vi tog därför beslutet att bjuda alla som lever på en pension under 13.000 kronor på ett premiumabonnemang, säger Fredrik Lundberg, vd på News55, i ett pressmeddelande.

Samtliga med en total pension på under 13.000 kronor före skatt per månad får ta del av erbjudandet. För övriga kostar en prenumeration 49 kronor i månaden. Som prenumerant får man tillgång till allt journalistiskt material.

– Att göra god journalistik kostar pengar och att köpa News55 Premium kostar bara 1.30 kronor om dagen. Det är en summa som de flesta ha råd med men inte alla, säger Fredrik Lundberg.

Linnéa Kihlström

Chefredaktör och ansvarig utgivare

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

News55

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev