Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag14.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Nativeplattform på Expressen ska marknadsföra "Gåsmamman"

Publicerad: 23 November 2016, 07:52
Uppdaterad: 23 November 2016, 07:55

Nativeplattform ska skapa intresse kring den andra säsongen av "Gåsmamman" som har premiär på C More. "Ska bli väldigt spännande att se effekterna av satsningen", säger Ulrika Wallin, Nordisk marknadschef på C More.


Ämnen i artikeln:

Bonnier NewsCMore

Imorgon är det premiär på C More för den andra säsongen av serien "Gåsmamman" med Alexandra Rapaport i huvudrollen. När serien hade premiär i Kanal 5 i februari slog serien tittarrekord.

För att marknadsföra den andra säsongen har Bonnier News Brand Studio, tillsammans med contentbyrån Wasp Communication, utvecklat en nativeplattform.

Den nya plattformen på Expressen väver samman texter, bilder, tv-inslag, bildspel, grafik och animationer och beskrivs som det "första i sitt slag på den svenska marknaden".

Materialet består exempelvis av ett längre realityreportage om en trebarnsmamma som förvandlas till en rånare efter att hon träffat en kriminell man. Reportaget kompletteras även med en tv-intervju med Alexandra Rapaport och regissören Richard Holm samt klipp från den nya säsongen av "Gåsmamman".

– Vi har ett lokalt fokus på vårt innehåll för vi vet att det engagerar, och det vill vi utnyttja även i marknadsföringen. Det här är en sann berättelse som väcker känslor och utspelar sig i en lokal kontext. Den som läser och berörs lär också uppskatta "Gåsmamman 2" och det ska bli väldigt spännande att se effekterna av satsningen, säger Ulrika Wallin, Nordisk marknadschef på C More, i ett pressmeddelande.

Arbetsgrupp

Carin Petersson, Marknadsprojektledare C MoreSara Sjöman, Försäljningschef Online C MoreTomas Käll Projektledare Bonnier News Brand StudioRonnie Johansson AD Bonnier News Brand StudioLina Thenor-Ström Senior media manager ExpressenJonas Nilsson, CDPer Lilja, ADVictoria Lagercrantz, huvudredaktörAnne Haavisto, skribentJonna Säll, kommersiell redaktörMikael Sjöberg, fotografRobert Hilmerson, illustrationSam Sohlberg, animatörPär Carlsson, executiv producentMarie Hallman, inslagsproducent

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Bonnier NewsCMore

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.