Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag26.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Nät-succé för "Ung & bortskämd"

Publicerad: 10 November 2010, 15:05
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:32

UPPDATERAD. SVT:s nya satsning "Ung & bortskämd" är inte bara ett hett debattämne. Den utskällda serien ser ut att gå emot rekordsiffror i SVT Play.


Ämnen i artikeln:

SVT Play

"Ung & bortskämd", det utskällda programmet som handlar svenska curlingbarn, har blivit en stor snackis. Över en miljon tittare bänkade sig framför tv-rutan under premiären, men även i SVT Play går serien som på räls.

– Det här är nästan unikt. Det enda som går att jämföra med är när ”Andra avenyn gick som bäst”, då var det mest sedda avsnittet uppe i ungefär 200 000 tittare. Men då ska man komma ihåg att det var en etablerad webbsuccé sedan länge. För att bara ha gått två dagar är ”Ung & bortskämd” helt oöverträffat, säger Niklas Ahlgren på SVT.

På SVT Play har första avsnittet av serien hittills setts av hela 108 000 unika besökare. Detta att jämföra med Grotesco som bara hade hälften så många tittare. "Ung & bortskämd" går nu mot rekordsiffor.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

SVT Play

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.